Hakim-savcı lojmanları sokağında patlama

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 15 Ekim 2007 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih KARAÇALI / ADANA DHA

ADANA'da Hakim ve Savcı Lojmanlarının bulunduğu sokağa, akşam saatlerinde ses bombası atıldı. Ölü ya da yaralının olmadığı patlamada alimünyum boru tipi bomba kullanıldığı belirlendi.

Olay, Hakim ve Savcı Lojmanları'nın bulunduğu Kurtuluş Mahallesi 12 sokak girişinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Sokağın aydınlatma lambalarının yanmadığı girişi olan Atatürk İlköğretim Okulu'nun yanındaki apartman sakinleri, kimliği belirsiz 2 kişinin koşarak uzaklaştığını fark etti. Şüphelilerin uzaklaşmasının ardından patlama sesi duyuldu.

Patlamanın ardından alarma geçen polis, olayın yaşandığı bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. İkinci bir tuzak bomba ihtimaline karşı sokak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Uzmanların yaptığı incelemede hakim ve savcı lojmonlarına yaklaşık 20 metre mesafade sokak içerisinde boru parçaları bulundu. Patlamanın alimünyum boru tipi ses bombasından kalnaklandığı saptandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, ikinci bir bomba olmadığının anlaşılması üzerine sokak trafiğe açıldı. Polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber